width=

Aeroterma este utilizata pentru încalzirea rapida a încaperilor închise. Încalzitorul are si o functie de ventilare a aerului fara functie de încalzire. Este echipat cu un termostat reglabil si protectie la supraîncalzire. Are doua niveluri de reglare a puterii de încalzire 1750 W / 3500 W si modul suflant. Dispozitivul este echipat cu un maner de transport practic izolat si confortabil. Dispozitivul este proiectat pentru functionare continua. Carcasa metalica protejeaza încalzitorul si ventilatorul împotriva deteriorarilor mecanice iar dimensiunile compacte ale dispozitivului faciliteaza transportul si depozitarea încalzitorului.

Nagrzewnica

Încalzitorul are un termostat pentru setarea precisa a temperaturii în camera. Dupa atingerea temperaturii setate dispozitivul se opreste.Incalzitorul este echipat cu doua moduri de incalzire: I/II si functia ventilator.Întrerupatoarele mari faciliteaza reglarea corecta a temperaturii termostatului.

Nagrzewnica

Încalzitoarele Powermat au o priza solida si cabluri de alimentare groase pentru o utilizare sigura. Componentele de cea mai înalta calitate sunt instalate în dispozitivele POWERMAT. Încalzitoarele au încalzitoare solide si un ventilator metalic care prelungeste durata de viata a dispozitivului în conditii dificile.

Nagrzewnica

Specificatii
Putere de încalzire: 1750 W / 3500 W
Consum: pana la 3.5 kWh
Tensiune: 230 V
Debit aer: 150m³ / h
Clasa de protectie: IP24
Termostat
Metal durabil
Protectie termoelectrica
Greutate: 4 kg
Dimensiuni: 23 x 34 x 25 cm
Powermat
PM-NAG-3.5EO

12 alte produse in aceeasi categorie: