Cele mai importante caracteristici

Cel mai modern dispozitiv echipat cu o lampa&nbsp LED&nbsp cu culoarea luminii ultraviolete&nbsp (UV) echipat cu un ventilator rotativ silentios va neutraliza insectele din imprejurimile dumneavoastra. Lampa&nbsp functioneaza automat&nbsp si este o capcana ideala pentru tantari muschi si molii mici. Undele optice ultraviolete&nbsp preferate de tantari si alte insecte le atrag catre dispozitiv si cu ajutorul unui ventilator le trag in interior astfel incat sa nu aiba cale de evacuare. Imitarea caldurii corpului uman&nbsp inseamna in plus ca insectele care ataca oamenii vor fi prinse mai repede. Dispozitivul este perfect pentru&nbsp magazine case hoteluri restaurante corturi si alte camere . Caracterul sau universal permite de asemenea miscarea libera iar dimensiunile reduse fac posibila montarea sau suspendarea oriunde.


Date tehnice:

Inaltime:&nbsp 22 cm

Latime:&nbsp 12 cm

Putere:&nbsp 5 W

Tensiune:&nbsp 5V

Tipul de lumina:&nbsp UV

Gama de operare:&nbsp 30 - 40 [m²] (360 °)

Fan linistit

Dispozitivul este complet sigur. Are un ventilator incorporat care nu interfereaza cu somnul datorita vitezei sale lente. Recipientul poate fi indepartat cu usurinta desurubandu-l de la capturi. Dupa scoaterea rezervorului il puteti goli intr-o punga sau cos de gunoi. Aspectul frumos al lampii va moderniza si va face camera mai atractiva. Lampa echipata cu o curea din piele ii permite sa fie agatata in locuri cheie cum ar fi un cort sau un candelabru unde se aduna cele mai multe insecte.

Pentru a porni dispozitivul conectati-l la incarcatorul smartphone la priza USB din computer sau la cel mai simplu POWER-BANK. Cablul USB-microUSB inclus in set va permite sa porniti imediat lampa folosind butonul superior (comutator) pornit partea de sus a dispozitivului.

Powermat
PM0941

1 alt produs in aceeasi categorie: