Forfeca Powermat PM-ANTK-3.6T fara fir pentru iarba si arbust este un instrument indispensabil atunci cand lucrati in gradina. Nu a fost niciodata atat de usor sa finisezi marginile gazonului. Datorita bateriei litiu-ion cu o capacitate de 1500mAh acestea devin foarte la indemana nu trebuie sa va faceti griji cu privire la cablul incomod. Manerul ergonomic acoperit cu captuseli antiderapante impreuna cu greutatea redusa fac munca confortabila si sigura.

Setul include o lama de tuns iarba cu latimea de 83 mm si o lama de tuns arbust cu lungimea de 120 mm cu un pas dinte de 6 mm. Schimbarea lamei se face cu un sistem fara scule care va permite sa treceti rapid de la foarfece de iarba la foarfece de arbust. Utilizarea a doua lame permite formarea precisa a marginilor gazonului si a arbustilor mici.

 

Date tehnice

Alimentarea foarfecelor: baterie

Alimentare incarcator: AC 230 V / 50 Hz

Tensiunea bateriei: DC 3.6V

Capacitatea bateriei: 1500 mAh

Tipul bateriei: litiu-ion

Viteza fara sarcina: 1100 rpm

Latimea lamei de iarba: 83 mm

Lungimea lamei de arbust: 120 mm

Distanta dintilor: 6 mm

Timp de incarcare: 3 - 5 [h]

Timp maxim de lucru: 40 minute

 

Echipament

foarfece fara fir

lama de iarba

lama de arbust

incarcator

instructiune PL

Indicatoare LED

O baterie eficienta permite dispozitivului sa functioneze mult timp. Vom afla despre starea de incarcare a bateriei din LED-urile colorate care se aprind cand motorul functioneaza.

Lucreaza in siguranta: In cazul unei blocari accidentale a lamelor sau in caz de urgenta exista o incuietoare pe spatele foarfecelor care opreste imediat miscarea motorului si a cutitului. Scoaterea incuietorii din priza determina imposibilitatea de a porni motorul.

Schimbare usoara a lamei: Datorita mecanismului de rotatie si butonului pentru a deschide capacul inferior puteti inlocui cu usurinta cutitele pentru a utiliza foarfecele pentru taierea tufelor sau taierea ierbii.

Powermat
PM0946

1 alt produs in aceeasi categorie: