Cele mai importante caracteristici

Cel mai modern dispozitiv echipat cu o lampa&nbsp LED&nbsp cu culoarea luminii ultraviolete&nbsp (UV) &nbsp echipat cu un ventilator rotativ silentios va neutraliza insectele din mediul dumneavoastra. Lampa&nbsp functioneaza automat&nbsp si este o capcana ideala pentru tantari muschi si molii mici. Undele optice ultraviolete&nbsp preferate de tantari si alte insecte le atrag catre dispozitiv si cu ajutorul unui ventilator le trag in interior astfel incat sa nu aiba cale de scapare. Imitarea caldurii corpului uman&nbsp inseamna in plus ca insectele care ataca oamenii vor fi prinse mai repede. Dispozitivul este perfect pentru&nbsp magazine case hoteluri restaurante corturi si alte camere.&nbsp Caracterul sau universal este de asemenea posibilitatea de miscare libera iar dimensiunea redusa face posibila punerea sau suspendarea oriunde.


Date tehnice:

Inaltime:&nbsp 22 cm

Latime:&nbsp 15 cm

Putere:&nbsp 3 W

Tensiune:&nbsp 5V

Tipul de lumina:&nbsp UV

Gama de operare:&nbsp 30 - 50 [m²] (360 °)

Ventilator linistit

Dispozitivul este complet sigur. Are un ventilator incorporat care nu interfereaza cu somnul datorita vitezei sale lente.

Design modern: Aspectul frumos al lampii va moderniza si va face camera mai atractiva.

Senzor de lumina: Dispozitivul a fost echipat cu un senzor de lumina datorita caruia nu trebuie sa ne amintim sa oprim dispozitivul. Alaturi exista un comutator tactil precis ON / OFF.

Usor de folosit: Lampa de insecte are un capac rotativ pentru recipientul pentru insecte dedesubt.

Powermat
PM0938