Un far foarte puternic si reincarcabil de&nbsp catre&nbsp modelul&nbsp BAILONG 6699 . LED-ul CREE XM-L T6&nbsp cu o putere de lumina maxima de&nbsp 5600lm&nbsp ofera o raza maxima de lumina de pana&nbsp la 1000m care impreuna cu focalizarea luminii reglate il vor face sa functioneze in toate conditiile.

Aluminiul folosit pentru a face corpul lanternei&nbsp isi mareste rezistenta mentinand in acelasi timp o greutate redusa de 210g.

Functia ZOOM &nbsp adica schimbarea distantei focale a luminii foloseste un obiectiv de focalizare datorita caruia este posibila ajustarea de la un fascicul de lumina ingust si puternic cu o raza lunga de actiune la un camp larg care lumineaza o zona mare de lucru.

Lanterna este alimentata de o baterie 2x&nbsp Li-ion 18650 cu o capacitate de 6800mAh care permite&nbsp 6 ore de functionare continua&nbsp la 50% putere si doua ore de functionare continua la 100% putere.&nbsp

Lanterna este modulara in standardul D26 datorita careia functioneaza cu elementele fabricate in acest standard. Aceasta solutie permite inlocuirea unui singur element de exemplu un modul cu diode sau o unitate de alimentare.

Lanterna a fost realizata intr-un mod foarte ergonomic pentru utilizator. Curelele extensibile reglabile va permit sa le setati pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Butonul amplasat convenabil este utilizat pentru a porni dispozitivul si prin apasare usoara pentru a selecta modul de functionare.

Lanterna va fi perfecta pentru sport si turism chiar si in conditii dificile. Utilizarea unui sistem de garnituri si o potrivire foarte buna a elementelor fac lanterna compatibila cu nivelul de&nbsp rezistenta la apa IPX5 . Este rezistent la efectele ploii intense umezelii si noroiului.

Powermat
PM18D-58

6 alte produse in aceeasi categorie: