Parametri:

Brand: POWERMAT

Model: PM-GGS-520M

Putere: 3.8KW / 5.2KM

Tip motor: 2 timpi

Tip combustibil: amestec 1:25

Capacitatea motorului: 52cm3

Turatia motorului: 6500 / min

Latime de lucru: 340mm

Adancime de lucru: aprox 130mm

Tip demaror: manual

Capacitatea rezervorului de combustibil: 1.2L

Nivelul presiunii sonore: LWA 93 dB (A)

Greutate neta: 17 kg

 

Echipament:

Motocultor

4 cutite

Un set de chei

surubelnita

Modul cu roti

Rezervor de amestecare

 

Masina va fi apreciata de fiecare gradinar sau cultivator dispozitivul poate fi folosit pe tot parcursul sezonului - primavara si vara pentru a pregati solul în functie de tipul de cultura. Toamna puteti adauga compost sau îngrasamant în sol si pregatiti pamantul pentru iarna. Dispozitivul este echipat cu un set de 4 cutite de taiere cu latimea de lucru de 340mm. Lamele sunt protejate de un capac solid. Acest lucru va permite sa lucrati la o adancime de 130mm.

Pe partea din spate a dispozitivului exista doua roti rutiere. Sunt foarte utile pentru reglarea profunzimii de lucru a dispozitivului si pentru miscarea acestuia. Un motor eficient în doi timpi cu o capacitate de 52 cm3 genereaza o putere de 5 2 CP. Un demaror manual si un carburator cu diafragma de înalta clasa cu pompa de combustibil si forta de aspiratie reglabila faciliteaza pornirea instantanee a motorului. O maneta cu un cablu de cablu va începe cu usurinta transmisia de actionare de la motor la role cu cutite. Pe maner exista si un buton pentru a stinge rapid motorul.

Manerele sunt acoperite cu captuseala antiderapanta ceea ce creste încrederea prinderii în timpul lucrului. Comutatorul de siguranta si prinderea clapetei de acceleratie sunt pozitionate astfel încat sa faciliteze maxim utilizarea motocultorului. Un avantaj suplimentar este capacitatea de a plia manerele dupa munca

Powermat
PM0756

1 alt produs in aceeasi categorie: