DATE TEHNICE

Fabricat din: otel plastic ABS

Distanta maxima a marcajelor: 400 mm

Marcaje maxime in fata: 250 mm

Greutatea produsului: 0 4 kg

CONTINUTUL KITULUI

Sablon de tamplarie POWERMAT

Punga de depozitare a sculelor

DESPRE PRODUS

Sablonul POWERMAT este obligatoriu in orice atelier. Solutiile convenabile accelereaza semnificativ activitatea in toate tipurile de activitati in care este necesara gaurirea precisa a gaurilor.

 

BENEFICII:

Repetabilitate - Datorita riglei veti putea transfera cu usurinta dimensiunile si gaurile catre alte materiale fara a fi nevoie sa cotati de fiecare data

Precizie - Scara data in centimetri si inci va va permite sa dimensionati si sa pozitionati cu precizie ferastraul. Gaurile au o fereastra si un indicator central pe rigla ceea ce usureaza pozitionarea

INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE:

Desfaceti opritorul si determinati distantele dintre semne blocati strangand suruburile

Reglati inaltimea barei (albastru) paralel cu marginea piesei de prelucrat si de asemenea blocati miscarea

Marcati locul de gaurire cu un creion sau gauriti direct o gaura cu o surubelnita

Sablon POWERMAT pentru marcarea punctelor de gaurire. Sina principala cu o masura aplicata va permite sa reglati semnificatia pana la 25 cm adancime in partea din fata a mobilierului. In partea superioara este montata o bara de otel mobila pe care sunt asezate trei marcaje glisante utilizate pentru a marca cu precizie punctele de gaurire. Dupa setarea distantei strangeti surubul de fixare pentru a fixa setarea.

 

Sablonul este destinat marcarii precise a punctelor in care vom face gauri. In acelasi timp putem marca patru gauri la distante diferite intre ele si prin blocarea setarilor putem marca gaurile din urmatoarea fata. Sablonul faciliteaza marcarea pe diverse materiale cum ar fi lemnul metalul materialele plastice etc. Clema instalata la capatul din stanga este echipata cu un opritor care atunci cand este asezat in pozitie perpendiculara va stabiliza instrumentul in pozitie orizontala sau verticala. Fiecare clema este echipata cu un surub de presiune astfel incat dimensiunea setata sa poata fi refolosita pe urmatoarea fata / element.

Powermat
PM1095

3 alte produse in aceeasi categorie: