• Stoc epuizat

DATE TEHNICE

Material:&nbsp PP + Otel (rezistent la UV)

Inaltimea maxima:&nbsp 90 cm

Inaltimea minima:&nbsp 70 cm

Lungime:&nbsp 40 cm

Latime:&nbsp 41 cm

Diametrul interior al tamburului:&nbsp 21 cm

Diametrul exterior al tamburului:&nbsp 35 cm

Diametrul rotii:&nbsp 17 cm

Lungimea maxima a furtunului de 1/2 :&nbsp 60 m

Lungimea maxima a furtunului de 5/8 :&nbsp 50 m

Cuplaje rapide:&nbsp 5/8

DESPRE PRODUS

Caruciorul cu&nbsp furtun de gradina POWERMAT&nbsp este usor de instalat usor usor de depozitat si transportat si are o priza de conectare centrala pentru cuplari rapide.


Manerul rotitor liber al manivelei faciliteaza infasurarea furtunului infasurarea uniforma a furtunului pe tambur impiedica indoirea acestuia iar baza lata asigura o stabilitate ridicata. Greutatea redusa a caruciorului il face usor de transportat.


MANIVELA ASCUNSA PUTERNICA SI STABILA

Manerul pivotant cu posibilitatea de a insuruba furtunul se potriveste perfect in mana. Mulineta are o axa independenta care nu incarca mana in ceea ce priveste frictiunea. Manerul poate fi pliat cu usurinta.


ADAPTOR

Caruciorul este echipat cu un conector de unghi universal de 5/8 care va permite sa conectati un furtun si majoritatea accesoriilor de gradina la varf.


ROTI DE FUNCTIONARE

Rotile pivotante permit transportul usor al intregului dispozitiv in jurul gradinii (pe iarba sol asfalt pietre pietruite)


Caruciorul&nbsp POWERMAT&nbsp este un produs solid si stabil care contine pana la 60 de metri de furtun de 1/2 si pana la 50 de metri de furtun de 5/8 .


Caruciorul are un tambur dintr-un material puternic din polipropilena rezistent la radiatii UV un maner metalic lung care faciliteaza miscarea acestuia si o manivela confortabila pentru desfacerea si infasurarea furtunului.


Avantajul caruciorului sunt tuburile metalice si rotile mari usor rotitoare cu un profil special care impiedica alunecarea caruciorului in timpul utilizarii sale.

Powermat
PM0943

1 alt produs in aceeasi categorie: