DATE TEHNICE

Tensiunea de intrare:&nbsp 230 V / 50 Hz

Putere:&nbsp 50 W

Alimentare:&nbsp 230 V

Capacitate rezervor:&nbsp 16 L

Eficienta:&nbsp 500/800/1000/1500 [ml / h]

Afisaj:&nbsp LCD-ul poate fi oprit

Telecomanda:&nbsp da

Temporizator:&nbsp da

Reglarea puterii aburului:&nbsp da

Greutate:&nbsp 4 3 kg

Inaltime:&nbsp 63 cm

Latime:&nbsp 35 5 cm

Material:&nbsp plastic

Lungimea cablului de alimentare:&nbsp 120 cm

Design unic


Acest umidificator foloseste tehnologia cu ultrasunete transforma apa curata in abur rece si racoritor si nu necesita substante chimice suplimentare sau un incalzitor electric. Vaporii de apa precipita polenul praful si alti poluanti ai aerului care se acumuleaza in camera.

Dispozitivul consuma putina energie electrica si nu genereaza caldura. Datorita ionizatorului incorporat dispozitivul elimina sarcinile electrostatice si reimprospateaza aerul. Indispensabil pentru astmatici.

Avantajul umidificatorului este eficienta ridicata cu un consum redus de energie si o functionare silentioasa. Este foarte usor de utilizat are un panou cu afisaj retroiluminat. Produce abur rece - fara risc de arsuri.

FILTRE FARA A FI NEVOIE SA LE INLOCUITI

Cel mai recent model de umidificator a fost conceput astfel incat sa nu necesite inlocuirea niciunui filtre. Cand se murdareste este suficient sa il curatati si eventual sa il detartrati. Aceasta solutie reduce semnificativ costurile de operare ale dispozitivului si nu trebuie sa va faceti griji cu privire la disponibilitatea filtrelor.

CONTINUTUL KITULUI

Umidificator de aer&nbsp POWERMAT

Telecomanda de directie

Conducta de evacuare

Manual de utilizare in poloneza

UMIDIFICATOR DE AER 16L

Ultrasonic&nbsp - Aburul generat prin intermediul undelor sonore este imbogatit cu minerale oxidice si nanoxizi Spre deosebire de umidificatoarele cu abur acesta nu produce abur care datorita temperaturii ridicate poate fi periculos si poate creste temperatura in camera. Controlul intensitatii suflarii - 3 pasi.

Ionizator&nbsp - reduce ionii care ne sunt nocivi (ioni pozitivi) prin producerea de ioni negativi - toata poluarea cade pe substrat in loc sa se deplaseze catre plamanii nostri aerul devine usor si proaspat si astfel? Starea noastra de spirit se imbunatateste imediat! Este important sa va asigurati dvs. si familiei dvs. un aer sigur si sanatos care este garantat de ionizator - nu putem influenta calitatea aerului din exterior dar aerul pe care il respiram acasa poate schimba in mare masura umidificatorul cu o functie de ionizare.

Programator de timp cu telecomanda&nbsp - confortul utilizarii dispozitivului este asigurat de posibilitatea de a seta timpul de functionare dupa care umidificatorul se va opri singur.

Afisaj LCD iluminat&nbsp - pe partea din fata a umidificatorului exista un afisaj LCD usor de citit cu informatii despre modul sau de functionare Dispozitivul are de asemenea un higrometru incorporat care permite controlul constant al nivelului de umiditate din camera.

CAND SE FOLOSESTE

Umidificatorul de aer este cel mai bine utilizat in timpul sezonului de incalzire aerul interior este apoi uscat de calorifere si este dificil sa se mentina umiditatea corecta. Cand umiditatea este inadecvata mucoasa se usuca aceste afectiuni cauzand infectii respiratorii. Umidificatorul de aer oferit va ajuta la rezolvarea acestei probleme.


GAMA DE FUNCTIONARE 360 °

Forma inovatoare face ca umidificatorul sa arate grozav in orice camera.


Membranele mucoase uscate ochii aposi problemele cu pielea gatul si caile respiratorii sunt afectiunile de baza care pot rezulta din sederea in camere in care nivelul de umiditate nu depaseste 30%.


Ele pot fi agravate de radiatia electrostatica excesiva de pe computer si monitor. Pentru a preveni aceste afectiuni oferim un umidificator de aer cu ultrasunete.


Acest umidificator functioneaza pe principiul undelor ultrasonice transformand apa curata in abur rece si racoritor.


In timpul producerii vaporilor de apa se formeaza cantitati foarte mari de anioni (ioni negativi) care sunt de mare ajutor in precipitarea polenului a prafului si a altor poluanti atmosferici care se acumuleaza in camera. Dispozitiv cu consum redus de energie electrica complet sigur de utilizat.


SECURITATE

Umidificatorul insusi va va anunta despre lipsa de apa din recipient si se va opri astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca uitati de el si nu va veti intreba cand iesiti din casa daca umidificatorul a fost oprit.


MUNCA LINISTITA

Dispozitivul se caracterizeaza printr-o functionare silentioasa care va asigura o noapte linistita si linistita.


CONTROALE INTUITIVE

Umidificatorul nostru este foarte usor de utilizat. Are un panou de control intuitiv lizibil astfel incat sa il puteti regla oricand la nevoile dvs.


RECOMANDARI PENTRU UMIDITATEA AERULUI

Umiditate recomandata pentru prevenirea / tratamentul bolilor:&nbsp 40 ~ 55% HR

Nivelul de umiditate ambientala pentru computere si echipamente electronice:&nbsp 45 ~ 60% RH

Nivelul de umiditate ambientala pentru mobilier si instrumente muzicale:&nbsp 40 ~ 60% HR

Nivelul de umiditate ambientala pentru biblioteci galerii de arta si muzee:&nbsp 40 ~ 60% HR

Powermat
PM1073

5 alte produse in aceeasi categorie: