Ventilator cu coloana model Onyx Tower-120 datorita dimensiunilor sale (înaltime 117cm) forta de suflare este mai mare la o viteza de rotatie mai mica. Datorita unor astfel de dimensiuni ventilatorul este mai silentios decat versiunile mai mici. Ventilatorul este proiectat pentru ventilatia si diluarea aerului din interior.  Ventilatorul prezentat este ideal pentru casa în perioada de vara în timpul temperaturilor ridicate si în situatiile în care aerul din camere este uscat în timpul sezonului de încalzire iar gama larga de functii îl face sa gaseasca multe aplicatii. Functionarea ventilatorului este posibila prin intermediul panoului de control sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Ventilatorul este echipat cu 3 programe de lucru:

Modul normal Breeze este o explozie traditionala puternica si constanta care va va permite sa respirati usor pe vreme calda.

Modul natural de vant face sa simti o adiere placuta si revigoranta naturala. Este un program cu o rafala în schimbare care ne ofera senzatia de ventilatie variata.

Modul de noapte este un program de explozie blanda echilibrata care previne racelile în timpul somnului.

Fiecare program are capacitatea de a seta 3 tipuri de viteze controlate de la telecomanda sau de la panoul de control. Functia de oscilatie în timpul ventilatiei are un efect foarte pozitiv asupra mediului deplasand uniform aerul în toata camera. Intervalul de oscilare ajunge pana la  70 grade. Functia cronometru este setata în pasi de 1 ora.  Ofera optiunea de a opri dispozitivul pana la 12 ore dupa setarea cronometrului. În loc de un ventilator clasic ventilatorul de coloana Powermat este echipat cu un ventilator cu turbina care sufla pe întreaga înaltime a ventilatorului nu ca în cazul unui ventilator cu elice clasic doar central.

Reglarea fluxului de aer:  3 niveluri (în regim normal)

Moduri de operare:  Normal / Natural / Noaptea

Oscilare: 70 °

Cronometru:  1-12 ore (sari la fiecare 1h)

Înaltimea ventilatorului:  117cm

Fabricat din:  plastic ABS

Afisaj:  LED

Powermat
OnyxTower-120

5 alte produse in aceeasi categorie: