• Stoc epuizat

Date tehnice

Alimentare:&nbsp 230 V / ~ 50 Hz

Putere maxima:&nbsp 2000 W

Viteza de functionare a sculei (fara sarcina):&nbsp 378 rpm / min.

Latime de lucru:&nbsp 450 mm

Adancimea maxima de lucru:&nbsp 220 mm

Conditii de utilizare (temperatura):&nbsp 0 ° C - + 32 ° C

Clasa de protectie:&nbsp II

Inaltimea totala:&nbsp 134 cm

Lungimea cablului de alimentare:&nbsp 43 cm

Nivel de putere sonor declarat:&nbsp 93 dB (A) K = 3 0 dB (A)

Nivel de vibratie pe stick Ah:&nbsp 0 747 m / s²

Greutate neta:&nbsp 10 1 kg

Numar de cutite de taiat:&nbsp 24

Reglarea adancimii de lucru

Electrocultorul Powermat&nbsp este echipat cu o reglare pe inaltime 3 pasi facandu-l usor sa se adapteze la propriile nevoi. Toate elementele de taiere sunt protejate cu un capac puternic care asigura o munca sigura.

Latime mare de lucru

Dispozitivul este echipat cu 4 seturi de cutite taietoare ascutite intarite montate pe un arbore rotativ. Lamele sunt profilate in asa fel incat sa muste automat in sol. Latimea totala de lucru este de&nbsp 450mm datorita careia dispozitivul poate fi utilizat atat intr-o gradina nou amenajata cat si inainte de a monta un gazon.

Performanta si mobilitate

Un motor puternic de&nbsp 2000 W&nbsp caracterizat prin fiabilitate si nivel scazut de zgomot este o alternativa buna pentru motoarele cu ardere mica. Datorita utilizarii unui motor electric dispozitivul este usor si functional designul compact faciliteaza manevrarea dispozitivului si nu necesita multa putere utilizatorului. Corpul dispozitivului este fabricat din plastic de inalta calitate care il protejeaza de impacturile cu pietre si alte obiecte.

Design bine gandit

Manerele ergonomice faciliteaza controlul timonului distanta manerelor este optimizata pentru a asigura confortul in timpul functionarii. In plus manerul are un carlig pentru a atarna cablul de alimentare. Intreaga structura este usor de asamblat datorita utilizarii manerelor cu piulite aripioare ceea ce accelereaza semnificativ demontarea dispozitivului pentru depozitare dupa sezon.

Powermat
PM0936

12 alte produse in aceeasi categorie: