DATE TEHNICE

Alimentare: 230 V / 50 Hz

Putere maxima: 1700 W (S2 = 10 min *)

Viteza fara sarcina: 2950 rpm

Adancime de taiere (90 °): 34 mm

Adancime (15 °): 18 mm

Dimensiunea mesei de lucru: 360 x 330 mm

Unghiul maxim de taiere: 45 °

Dimensiunea cadranului: 180 mm x 22 2 mm x 2 2 mm

Dimensiunea maxima a placilor: 500mm x 500mm

Nivel de putere sonora Lwa: 105 dB (A) k = 3 dB (A)

Nivel de presiune acustica Lpa: 92 dB (A) k = 3dB (A)

Clasa de protectie: II

Grad de protectie: IP54

Greutatea masinii: 7 kg

* Timp maxim de functionare cu o sarcina de 1700 W

 

ECHIPAMENTE

Fierastrau POWERMAT

Atasament pentru taiere sub un unghi

Un set de chei

Ambalaj original

Instructiuni in limba poloneza

1x disc diamantat

Capacul scutului

Rezervor de apa

 

REZERVOR DE APA

Instrumentul este echipat cu un sistem de prelucrare umed - adica cu utilizarea apei alimentate direct in lama diamantata ca agent de racire si anti-praf. Parametrii dispozitivului si componentele de inalta calitate fac ca taietorul nostru sa indeplineasca toate asteptarile. Puterea mare a motorului - 1700 W  asigura lucrul pe termen lung cu diverse materiale.

 

CONFORT DE UTILIZARE

Setul include un ghid si un maner pentru taierea sub unghi si in diamante. Alinierea perfecta a ghidajelor permite taierea precisa. O scara laterala pe doua fete va facilita setarea precisa a dimensiunii. Fluturii solizi impiedica miscarea ghidului. Masa este fabricata din otel rezistent la coroziune. Picioarele din cauciuc asigura stabilitate.

 

GAMA DE AJUSTARE

Cutterul are un domeniu de reglare a inclinarii de la 90 ° la 45 ° si un domeniu de taiere a materialului de la 18 mm la 34 mm. Taietorul este conceput pentru taierea precisa a tuturor tipurilor de placi poate fi folosit si ca taietor de lemn. Masina de taiat POWERMAT PM-PDG-1700M este o masina excelenta pentru taierea precisa a tuturor tipurilor de placi. Echipat cu o lama diamantata si un rezervor de apa pentru racirea lamei. Sistemul de functionare umed cu apa utilizata in dispozitiv permite o functionare aproape fara praf. Datorita dispozitivului puteti taia placile standard atat in unghi (plat) cat si in forme diamant. Masa este din otel zincat. Perfect pentru toate tipurile de lucrari de finisare a placilor placilor pietrelor ceramicii teracotei si gresiei. Datorita puterii sale  poate fi folosit si pentru taierea diferitelor tipuri de lemn  podele si panouri de perete parchet tot felul de placi si PAL.

Powermat
PM0927

1 alt produs in aceeasi categorie: