DATE TEHNICE

Tipul de actionare:&nbsp autopropulsat

Tipul motorului:&nbsp combustie interna 4 timpi

Tipul de combustibil:&nbsp benzina fara plumb de 95 Pb

Puterea efectiva a motorului:&nbsp 3 7 kW / 5 CP (Solutii eficiente de putere)

Puterea nominala a motorului:&nbsp 2 kW / 2 7 CP

Turatia nominala a motorului:&nbsp 2800 / min

Cilindrata motorului:&nbsp 149 cm³

Inaltimea de taiere:&nbsp 25 - 75 mm

Reglarea inaltimii de taiere:&nbsp 7 trepte

Latime de taiere:&nbsp 406 mm

Dimensiunea rotii (fata / spate):&nbsp 6 (~ 15 2 cm) / 8 (~ 20 3 cm)

Capacitatea rezervorului de combustibil:&nbsp 1 L

Capacitatea rezervorului de ulei:&nbsp 0 5 L

Capacitate cos:&nbsp 40 L

Carcasa:&nbsp metalica

Greutatea cositoarei:&nbsp 21 kg

Tipul demarorului:&nbsp manual

Nivel de presiune acustica declarat Lpa:&nbsp 73 8 dB (A)

Nivel de putere sonor garantat Lwa:&nbsp 96 dB (A)

Nivelul maxim de vibratii ah:&nbsp 7 74 m / s² - K = 1 5 m / s²

Solutii eficiente de putere - puterea efectiva a motorului &nbsp este puterea cu care functioneaza dispozitivul in comparatie cu dispozitivul cu puterea maxima de lucru fata de dispozitivul masurat initial. Aceasta putere este rezultatul fortei convergente. Puterea este data in forma rotunjita.

Cositoarea pe benzina a marcii poloneze&nbsp POWERMAT&nbsp este o unitate puternica si dovedita echipata cu un motor fiabil ofera o putere excelenta si este perfecta pentru lucrul in iarba groasa si in conditii dificile. Carcasa este fabricata din otel cu o susceptibilitate foarte mica la coroziune ceea ce ne va permite sa ne bucuram de aspectul bun al dispozitivului timp de multi ani. Cea mai recenta serie a fost realizata din componente de cea mai buna calitate.


DESPRE PRODUS

Cositoarea&nbsp POWERMAT&nbsp are functii care ne vor face cu siguranta viata mai usoara iar cositul va deveni pura placere:

Tractiunea spate pe roti cu rulmenti&nbsp - va facilita cu siguranta tunderea suprafetelor mari si a celor cu iarba foarte inalta.

Functia de cosit fara cos&nbsp - nu mai trebuie sa ne distragem atentia de la munca si sa pierdem timpul golind recipientul de fiecare data - iarba in sine este un ingrasamant foarte bun pentru substratul nostru.

Cosit cu cos&nbsp - cositoarea are un cos foarte mare cu o capacitate de 40L. Daca vrem ca peluza noastra sa fie perfect curata aceasta optiune este cu siguranta pentru noi.

Reglare de tuns in 7 trepte &nbsp care functioneaza in intervalul de&nbsp la 25 la 75 mm.&nbsp Aceasta functie ne va permite sa ajustam inaltimea adecvata a lamei la iarba cosita.

Carcasa cositoarei profilate special&nbsp previne patrunderea rozatoarelor sub puntea cositoarei.

Un cutit cu un profil de lama special care&nbsp protejeaza furnicarii de aplatizare destinat ierbii groase.

Taiere perfect curata la margini&nbsp si borduri.

Pornire usoara&nbsp datorita rulmentilor si saibelor cu frecare redusa.


Cositoare MULTIFUNCTIONALA: Motor puternic de 149cc&nbsp - functionare fara probleme manopera profesionala performanta foarte buna. Forma moderna a carcasei&nbsp imbunatateste posibilitatea taierii si colectarii ierbii. Realimentare usoara. Volan ergonomic si&nbsp antivibratie. Roti spate mari. Plierea simpla a manerului. Un cos moale si spatios de&nbsp 40L. Bara de protectie durabila. Setul este asamblat&nbsp - practic gata de utilizare. Cositoarea are si&nbsp suporturi de bauturi convenabile.&nbsp Cand lucrati cu dispozitivul mult timp in zilele fierbinti este o solutie indispensabila puteti atasa o&nbsp sticla sau un pahar cu o bautura in ele .


CUTIT DE TAIERE ROBUST: Lama de taiere&nbsp a cositoarei este fabricata&nbsp din otel calit ceea ce asigura o durata lunga de viata a lamei. Latimea de taiere a cositoarei este de&nbsp 460 mm &nbsp ceea ce permite lucrul confortabil pe suprafete mari. Montarea lamei cu un surub durabil ofera o durabilitate exceptionala a unitatii de taiere. Constructia speciala a prindatorului de iarba cu o capacitate de&nbsp 40L&nbsp faciliteaza asamblarea si demontarea acestuia. Carcasa corpului este realizata din otel emailat &nbsp rezistent la coroziune ceea ce creste durata de viata a intregii masini.

DISC AUTO-PROPULS: Functia de propulsie autopropulsata&nbsp asigura un confort de lucru mai mare. Impingerea dispozitivului prin iarba deasa sau pe teren inclinat nu necesita niciun efort deoarece masina de tuns iarba foloseste propria unitate pentru a muta masina de tuns iarba. In plus rotile sunt echipate cu rulmenti cu bile&nbsp care reduc rezistenta la rulare si prelungesc semnificativ durata de viata in comparatie cu sistemul de rulmenti simpli.

Powermat
PM0976

9 alte produse in aceeasi categorie: