DATE TEHNICE

Marca: POWERMAT

Model: PM-KS-520HAVM

Putere efectiva:&nbsp 3 8kW / 5 2KM (Solutii eficiente de alimentare) *

Tipul motorului: 2 timpi

Rotatii maxime: 11000 [rpm]

Viteza la ralanti: 2800-3200 [rpm]

Viteza centrifuga: 2800-3200 [rpm]

Cilindrata motorului: 51 7 cm3

Puterea nominala a motorului: 1 65 kW / 2 2 CP

Latime de taiere: 420mm

Diametru disc de taiere: 255mm

Tip ambreiaj: ambreiaj centrifugal

Tipul carburatorului: diafragma

Tip bujie: LD-L7T

Sistem de aprindere: CDI

Capacitate rezervor: 1.2L

Greutate: 8 kg

* Putere eficienta&nbsp - Solutii eficiente de alimentare - este puterea cu care functioneaza dispozitivul in comparatie cu un dispozitiv la o putere de functionare maxima efectiva dispozitivul masurat initial. Aceasta putere este rezultatul fortei convergente. Puterea este data in runde.


INCLUS

Decupatorul de benzina POWERMAT PM-KS-520HAVM

Masca de protectie

2x cap de tuns automat

Set de instrumente de service

Manual de utilizare PL

Lama cu trei dinti pentru iarba inalta si densa

Bretele

Linie de taiere 2.4mm 10m

Rezervor pentru prepararea unui amestec ulei-combustibil

Manusi de protectie

Hamul confortabil&nbsp &nbsp usureaza mainile si coloana vertebrala ceea ce face munca cu&nbsp motocoasa Powermat&nbsp mult mai usoara si mai confortabila si mai presus de toate &nbsp mai putin stresanta a coloanei vertebrale si a umerilor.


Hamul este echipat cu un&nbsp protector&nbsp din&nbsp plastic gros protejand soldul impotriva&nbsp abraziunii&nbsp si a captuselii&nbsp in timpul lucrului.


Datorita reglarii convenabile a hamului il putem&nbsp regla rapid&nbsp la dimensiunea corpului utilizatorului si la inaltimea preferata a coasei de la sol.


Coasa este echipata cu un declansator convenabil&nbsp care regleaza clapeta de acceleratie&nbsp cu o blocare impotriva apasarii accidentale precum si un comutator si o functie de blocare a rotatiei.


Kosa este echipat cu un motor in doi timpi de&nbsp 51 7cc.&nbsp Datorita utilizarii&nbsp unui ambreiaj centrifug cu captuseli de inalta calitate &nbsp lucrul cu dispozitivul este confortabil si sigur.


Motorul are o pompa mecanica de&nbsp combustibil &nbsp datorita careia vom trage combustibil la carburator dupa o lunga oprire a dispozitivului astfel motorul va porni fara prea mult efort.&nbsp &nbsp


Setul include&nbsp doua capete de taiere echipate cu un sistem care&nbsp elibereaza automat linia&nbsp dupa ce atinge solul.


Capacul capului are un&nbsp cutit care scurteaza excesul liniei&nbsp si o parte armata in contact cu solul.


Masca de protectie durabila&nbsp cu plasa pentru a proteja fata si ochii de pietricele sau resturi de iarba de sub capul taietor.


Masca are un&nbsp sistem convenabil de reglare pentru prinderea capului si inclinarea mastii .&nbsp


Tufisuri&nbsp PM-KS-520HAVM&nbsp putere efectiva (EPS)&nbsp 5 2KM&nbsp manuala&nbsp Powermat&nbsp este un dispozitiv profesional pentru taierea ierbii arbusti arbusti si placare gazon livada asa mai departe. Construite solid forjat biela. Tehnologia&nbsp RedVib&nbsp este un sistem anti-vibratii care reduce vibratiile generate in timpul functionarii.


Designul complet reproiectat face ca coasa noastra sa iasa in evidenta de alte modele disponibile pe piata.


Coasa este destinata atat utilizarii amatorilor cat&nbsp si utilizarii profesionale . Datorita greutatii reduse lucrul cu dispozitivul este convenabil si confortabil chiar si atunci cand lucrati cu dispozitivul pentru o lunga perioada de timp.


Actionarea coasei este realizata dintr-o&nbsp tija de otel terminata cu o pana multipla ceea ce este important cu o sarcina mai mare ( tunderea cu un cutit ). Majoritatea coasei sunt conduse de o franghie care cu o utilizare prelungita duce la deteriorarea ( ruperea cablului ).


Capul este fabricat din plastic termoizolant moale care nu&nbsp se fisureaza . Capul de tuns este mult mai durabil decat bobinele standard.


Coasa este echipata cu un amortizor al motorului pentru a reduce vibratiile ( nu transfera vibratiile pe maini ) - tehnologia&nbsp RedVib .


Manerul cu capul poate fi rotit liber ceea ce faciliteaza tunderea in locuri greu accesibile.


Dispozitivul necesita combustibil sub forma unui amestec de benzina 95 octanici cu ulei pentru amestecuri pentru&nbsp motoare in 2 timpi .


Nivelul de zgomot este extrem de scazut avand in vedere puterea mare a motorului ( totul se datoreaza noii tehnologii a motorului ).


Inlocuirea usoara a accesoriilor de taiere va permite sa schimbati usor si rapid accesoriile in timpul functionarii.


Utilizarea&nbsp 2-inele pe piston&nbsp asigura o etansare suplimentara si de asemenea imbunatateste&nbsp performanta motorului


Coasa este echipata cu un carburator cu membrana Midori japonez de inalta calitate&nbsp .

Powermat
PM1057

4 alte produse in aceeasi categorie: