DATE TEHNICE

 • marca: POWERMAT
 • model: PM-PM-50B
 • tensiune nominala: 230V / 50 Hz
 • tensiuni de baterie acceptate: 12V / 24V (dinamic puls)
 • identificarea tensiunii pentru 12V: 8V - 14.5V
 • identificarea tensiunii pentru 24V: 18V - 29V
 • capacitatea bateriei 12V / 24V: 6Ah - 150Ah
 • curent de încarcare: 0A - 10A
 • proces de încarcare: în 8 etape (inteligent sau rapid)
 • temperatura de lucru: -30 ° C - 50 ° C
 • eficienta: 98%
 • accepta baterii: VRLA WET GEL EFB AGM
 • ventilator încorporat controlat de MCU
 • greutate neta: 0 9 kg
 • lungimea cablului de alimentare: 136cm
 • lungimea cablului + si - : 120cm

Tehnologia MCU (Microcontroller Unit)  PWM (modulare puls-latime) LCD.

ECHIPAMENTE

 • redresor
 • cutie originala
 • manual de utilizare

Avantajele controlului microprocesorului

Tensiune constanta: Utilizarea tensiunii continue pentru încarcarea bateriei verificand daca curentul de încarcare nu este prea mare reducandu-l în timpul procesului.

Curent constant: indica faptul ca tensiunea bateriei este mai mica decat tensiunea setata a încarcatorului dar încarcatorul va mentine un curent constant de încarcare a bateriei.

Modularea încarcarii de tip Trickle: Cand tensiunea bateriei se apropie de tensiunea nominala si curentul de încarcare este deja scazut fata de curentul stabilit acesta va trece la modularea încarcarii plutitoare. Acest lucru înseamna ca bateria este încarcata dar este verificata constant pentru caderi de tensiune si reîncarcat automat cu curent alternativ.

Modulare de încarcare flotanta: Modul va mentine bateria complet încarcata.

Încarcare în 8 etape

PASUL 1: DIAGNOSTIC: analiza bateriei starea de încarcare a acesteia si corectitudinea conexiunilor dintre baterie si redresor.

PASUL 2: DEGRADARE: recunoasterea bateriei sulfatate încarcarea cu tensiune de joasa tensiune si cu intensitate ridicata permite eliminarea sulfatului de pe placile bateriei datorita careia este restabilita capacitatea initiala.

PASUL 3: ANALIZA: verificarea daca bateria nu este deteriorata si daca poate accepta curentul de încarcare - împiedica încarcarea bateriei deteriorate.

PASUL 4: LUCRARE SOFT: daca bateria nu este deteriorata începe încarcarea cu un curent relativ redus (aproximativ 15%) crescand treptat valoarea acesteia.

PASUL 5: ÎNCARCARE PRINCIPALA: încarcare cu curent maxim de intensitate constanta si reglat automat în functie de starea de încarcare a bateriei pana la atingerea a 80% din capacitatea bateriei.

PASUL 6: ÎNCARCARE FINALA: încarcare cu curent descrescatoare si tensiune constanta pana la 100% capacitate a bateriei

PASUL 7: ANALIZA: test de încarcare a bateriei care dureaza aproximativ 2 minute - daca încarcarea bateriei nu scade dupa încarcarea procesul de încarcare este încheiat.

PASUL 8: PULSING: monitorizarea tensiunii bateriei si mentinerea unei încarcari optime de 95-100% capacitate prin încarcarea impulsurilor de curent.

Control MCU (microprocesor)

Caracteristici de securitate

Protectie la supratensiune  - protectia este activata atunci cand este setata o tensiune de încarcare alta decat parametrul detectat.

Functia de diagnostic a bateriei  - încarcatorul monitorizeaza constant starea bateriei.

Protectie la supraîncalzire:  Cand temperatura încarcatorului depaseste 150 ° C încarcatorul nu va mai încarca. Cand temperatura scade la 80 ° C sau încarcatorul se opreste aproximativ 10 minute dupa acest timp puteti reîncarca bateria.

Protectie împotriva scurtcircuitului:  Cand are loc un scurtcircuit functionarea se va opri automat. Acest lucru se va manifesta printr-un bip lung. Conectati încarcatorul în siguranta si se va reîncarca automat.

Protectie de conectare inversa:  În timp ce terminalele (+/-) sunt inversate din greseala încarcatorul va va avertiza sub forma de bipuri intermitente lungi. Dupa ce terminalele au fost conectate corect va avea loc încarcarea.

Tehnologie moderna de încarcare PWM folosind MCU

Redresorul Powermat PM-PM-50B este primul încarcator de baterii de pe piata cu un sistem de control si control cu microprocesor în tehnologia PWM cu posibilitatea de a încarca baterii de 12 si 24V care selecteaza în mod inteligent si specific parametrii adecvati pentru ca bateria descarcata si neglijata sa se regenereze. Reconditionarea inteligenta a bateriei se face prin testarea continua a sistemului si comutarea încarcarii în 4 moduri (Tensiune constanta Curent constant Modulatie de încarcare Trickle Modulare de încarcare flotanta). Încarcarea în modul inteligent (SMART) sau rapid (FAST) nu are nevoie de atentia dvs. deoarece toate programele care controleaza procesul de încarcare au fost concepute cu mare atentie pentru tipurile potrivite de baterii si tensiunile nominale pentru a le aduce în conditii perfecte cat mai exact. În modelul PM-PM-50B sistemul de detectare automata 12V / 24V nu necesita utilizatorului sa stabileasca valoarea corespunzatoare pe panoul de control.

PWM (Pulse-Width Modulation) - este o metoda de reglare a unui curent sau a unui semnal de tensiune cu o amplitudine si frecventa constanta care presupune schimbarea umplerii semnalului. Sistemul PWM alimenteaza dispozitivul direct sau printr-un filtru de trecere mica netezind modificarile curentului si tensiunii electrice. Afisarea parametrilor de încarcare permite controlul suplimentar al starii bateriei. Ecranul mare ofera informatii despre curentul modul de încarcare si tensiunea curenta a bateriei. În plus puteti observa starea taxei sub forma unui procent. Eficienta de încarcare foarte ridicata la temperaturi pozitive. Datorita controlului avansat al procesului de încarcare eficienta încarcatorului este de 98% ceea ce îl face incomparabil cu tipurile traditionale de încarcatoare fara acest tip de tehnologie.

Powermat
PM0713

16 alte produse in aceeasi categorie: