Cel mai eficient mod sa îngrijesti gazonul?

 Pe langa fertilizatori si cosire se recomanda si scarificarea si aerarea. Va veti întreba care sunt aceste inventii? Ei bine dragi doamnelor si domnilor acestea sunt lucruri extrem de importante pentru gazonul dumneavoastra. Scarificarea este procesul de taiere a gazonului pentru al elimina pe cel vechi. Taierea gazonului ofera o mai buna aprovizionare cu aer apa si nutrienti iar acest lucru are un efect pozitiv asupra dezvoltarii sistemului de radacini vegetale. În timp ce aerarea este inlocuirea gazonului cu iarba proaspata. Aceasta este pentru a împrospata si aera solul. Sub influenta acestei acupuncturi deosebite radacinile de  iarba devin mai puternice iar gazonul se aliniaza.

Aerator i wertykulator Powermat PM-AEW-2500 z walkami

Ce sa aere solul sub iarba?

 Putem folosii un aerator putem cumpara o scarificator dar putem face si viata mai usoara si sa o cumparam ambele produse intr-unul singur. Un astfel de miracol este doar de la compania Powermat.  Condus de acest miracol este un motor electric cu o putere maxima de 2500W. Dispozitivul ne va ajuta sa îndepartam mucegaiul muschii si buruienile care distrug înradacinarea. Iarba datorita faptului ca are un sistem al radacinei mai puternic nu va fi deteriorata iar aspectul sau se va îmbunatati semnificativ. Gratie a doua role separate dispozitivul va permite sa efectuati aerarea si scarificarea separat ceea ce reprezinta un plus urias al acestei masini deoarece scarificam mai ales primavara si toamna iar aerarea este un proces care poate fi efectuat mai des.

Aerator i wertykulator ogrodowy Powermat PM-AEW-2500

 Masinaria este echipata cu un cos usor de folosit durabil si rezistent dezasamblarea fiind foarte usoara trebuie doar sa ridicam partea inferioara a masinariei si sa indepartam cosul.

Powermat PM-AEW-2500 aeracja i wertykulacja

 Rotile dispozitivului lucreaza rapid si simplu inlocuirea fiind facuta prin îndepartarea a doua suruburi si a clemelor. Rulmentii axului cresc fiabilitatea mecanismului.

Powermat PM-AEW-2500 dostepny na wasserman.eu

Masinaria are o capacitate de ajustare a adancimii lucrarii de 5 nivele.

Powermat PM-AEW-2500 aerator i wertykulator w jednym

- Model: PM-AEW-2500

- Caracteristici: 3in1 (aerare + scarificare + colectare în cos)

- Domeniul de lucru al aerisorului: (4 mm) de la - 4 mm la + 10 mm

- Domeniul de lucru al scarificatorului: (10 mm) de la - 10 mm la + 4mm

 

Powermat
PM0608

5 alte produse in aceeasi categorie: