• Stoc epuizat

DATE TEHNICE

Model:&nbsp PM-AEW-2400M

Alimentare:&nbsp 230 V / ~ 50 Hz

Putere maxima:&nbsp 2400 W

Viteza fara sarcina:&nbsp 3000 rpm

Functii:&nbsp 3in1 (aerare + scarificare + colectare in cos)

Tipul motorului:&nbsp electric

Dimensiunea rotii:&nbsp 180 mm (fata) / 100 mm (spate)

Reglarea inaltimii:&nbsp 4 trepte

Gama de lucru a aeratorului:&nbsp (4mm) de la - 4 mm la +12 mm

Domeniul de lucru al scarificatorului:&nbsp (12mm) -12 / -8 / -4 / 4 [mm]

Latime de lucru:&nbsp 320 mm

Numar de cutite:&nbsp 16

Numar arcuri:&nbsp 20

Capacitate captator de iarba:&nbsp 30 L

Greutate neta:&nbsp 9 3 kg


SCOPUL DISPOZITIVULUI

Aeratorul/scarificatorul electric Powermat PM-AEW-2400M este actionat de un motor electric cu o putere maxima de 2400W asigurand o eficienta de lucru adecvata.

Scarificare&nbsp - Acesta este procesul de taiere a gazonului pentru a indeparta gazonul vechi. Taierea gazonului asigura un aport mai bun de aer apa si substante nutritive. Acest lucru are un efect pozitiv asupra dezvoltarii sistemului radicular al plantelor.

Aerare&nbsp - intepatura profunda a gazonului cu varfuri pentru a slabi si aera solul. Sub influenta aerarii radacinile ierbii devin mai puternice iar gazonul devine uniform. Acest tratament accelereaza semnificativ regenerarea gazonului dupa iarna.

Dispozitivul ajuta de asemenea la indepartarea mucegaiurilor precum si a muschilor si buruienilor prin distrugerea radacinilor acestora. Iarba avand un sistem radicular mai profund nu este deteriorata si aspectul sau se imbunatateste semnificativ Datorita tratamentelor de scarificare si aerare peluza este alimentata in mod optim cu aer apa si substante nutritive.

FIXAREA COSULUI

Dispozitivul este echipat cu un sistem de montare a cosului foarte durabil si usor de utilizat. Demontarea cosului este foarte simpla trebuie doar sa ridicati capacul din spate si sa folositi manerul pentru a scoate cosul.

AERARE SI SCARIFICARE - DOUA PROCESE INDEPENDENTE

Dispozitivul datorita celor doua role separate va permite sa aerisiti si sa scarificati separat ceea ce va va permite sa lucrati si mai precis atunci cand aveti grija de gazon. Efectuam scarificarea in principal primavara si toamna in timp ce aerarea este un proces care poate fi realizat mai des posibilitatea de a separa aceste activitati este un mare avantaj al dispozitivului nostru. Rulmentii cu role cresc fiabilitatea intregului mecanism.

FIXAREA ROLELOR DE LUCRU

Sistemul de montare al rolelor de lucru este simplu si fiabil. Arborii sunt inlocuiti prin desurubarea a doua suruburi si indepartarea clemei de presiune. Acest tip de solutie este mai fiabil decat orice sistem fara instrumente bazat pe dispozitive si catarame cu eliberare rapida.

AJUSTAREA adancimii de lucru in 4 etape

Adancimea de lucru a scarificatorului aeratorului poate fi setata in cinci pozitii. Verificati pozitia corecta de lucru astfel incat lamele de scarificare si arcurile de aerare a gazonului sa nu afecteze radacinile ierbii.

CAPACITATE SI COSUL DURABIL

Capacul cosului este realizat dintr-un material durabil rezistent la conditiile meteorologice si la actiunea enzimelor plantelor. Cosul cu o capacitate de pana la 30L este de asemenea rezistent la deformare datorita utilizarii unui cadru din otel acoperit cu un strat anticoroziv.

Powermat
PM0937

5 alte produse in aceeasi categorie: