Metoda de sudare:&nbsp TIG-LIFT / MMA

Alimentare:&nbsp 230 V / 50 Hz

Consum de energie:&nbsp 7 8 kVa

Domeniul curentului de sudare:&nbsp 20 - 300 A.

Curent de sudare ciclu de functionare 100%:&nbsp 232 A.

Curent de sudare 60% ciclu de functionare:&nbsp 300 A.

Ciclul de functionare nominal:&nbsp 60%

Diametrul firului electrodului:&nbsp 1 6 - 5 mm

Clasa de izolatie:&nbsp F.

Grad de protectie:&nbsp IP21S

Lungimea cablului de alimentare:&nbsp 185 cm

Greutatea masinii:&nbsp 2 55 kg

Modelul&nbsp PM-MMAT-300L&nbsp este un sudor invertor al carui design se bazeaza pe tranzistoare IGBT eficiente. Este echipat cu un afisaj LCD usor de citit&nbsp &nbsp care arata curentul curent de sudare setat cu butoane.


Sudorul este echipat cu un ventilator care racoreste componentele electronice si alte componente precum si un senzor termic care protejeaza dispozitivul de supraincalzire.

CONTINUTUL KITULUI

Sudor&nbsp POWERMAT

Cablu de masa (207 cm)

Cablu de sudura (210 cm)

Masca de sudura

Ciocane cu o perie

Ambalaj original

Manual de utilizare in poloneza

DESPRE PRODUS

Functii automate încorporate pentru a va usura munca:

Pornirea la cald &nbsp &nbsp cunoscuta sub numele de pornire la cald permite cresterea temporara a curentului de sudare peste valoarea setata de sudor.&nbsp HOT START functioneaza atunci cand este lovit arcul si este conceput pentru a preveni lipirea electrodului de material.&nbsp Este de mare ajutor atunci cand aprindeti electrodul.

ANTI STICK&nbsp &nbsp reduce / minimizeaza tensiunea si curentul de sudare în cazul unui scurtcircuit între electrod si materialul sudat.&nbsp ANTI STICK permite sudorului sa detaseze electrodul mai usor.

ARC FORCE&nbsp &nbsp stabilizeaza arcul indiferent de lungimea acestuia.&nbsp Prin reducerea valorilor functiei confera un arc moale si o adancime de penetrare mai mica în timp ce cresterea valorilor functiei determina o penetrare mai profunda si posibilitatea sudarii cu arc scurt.&nbsp La cea mai mare valoare pentru functia ARC FORCE este posibil sa împingeti electrodul în piscina de metal topit si sa ardeti prin material. Acest model are reglarea automata a ARC FORCE.

VRD&nbsp &nbsp este un sistem de reducere a tensiunii conceput pentru a opri alimentarea în cateva milisecunde dupa terminarea sudarii.&nbsp Aceasta functie este de asemenea responsabila pentru reducerea tensiunii la electrodul stick la un nivel sigur.&nbsp Functia VRD porneste si opreste sursa de alimentare cu sudura atunci cand rezistenta electrica dintre electrod si piesa de prelucrat masurata în timpul functionarii este suficienta.&nbsp Cand masina este oprita VRD reduce automat tensiunea secundara între bornele de sudare de la 105 V la 14-24 V (aceasta dureaza cateva milisecunde).

DESIGN COMPACT

Dispozitivul sudeaza cu curent de la 20 la 300A va permite sa sudati cu un electrod cu diametrul de 1 6 mm pana la 5 mm.

Tranzistorul IGBT combina avantajele a doua tipuri de tranzistoare usurinta controlului tranzistorilor cu efect de camp si tensiunea de avarie ridicata si viteza de comutare a tranzistoarelor bipolare.&nbsp Sudarea cu un electrod de 1 6 mm este deja posibila cu o siguranta de 16A clasa C cu suflare lenta.&nbsp Functionarea cu un curent maxim de 300A necesita o protectie de cel putin 20A.

Greutatea sudorului este de doar 2 55 kg ceea ce îl face foarte la îndemana.

Sudorul are conectori standard de cupru EURO pentru sudarea cablurilor.&nbsp Datorita aplicarii standardului EURO pot fi selectate cu usurinta cabluri suplimentare de sudura.

Datorita utilizarii unui&nbsp ventilator mare în carcasa mica a sudorului &nbsp &nbsp debitul de aer a crescut ceea ce a scazut temperatura tranzistoarelor.&nbsp Eficienta dispozitivului este de pana la 60%.

Hamul usureaza cu siguranta lucrul cu sudorul facandu-l mai la îndemana.


Powermat
PM-MMAT-300L

14 alte produse in aceeasi categorie: