Umidificatorul cu ultrasunete FD-UNP-30 de Fandesign este un dispozitiv excelent pentru umidificarea aerului din casele noastre si multe altele.

Umidificatorul cu o capacitate de 350 ml / h a fost echipat cu un rezervor de apa de 4 litri.

Datorita functiei de ionizare a aerului este ideal pentru camerele cu copii si persoanele care sufera de boli respiratorii. Ionii negativi curata aerul de alergeni inhiba cresterea bacteriilor si improspateaza aerul. Acest lucru afecteaza semnificativ starea de spirit starea generala de sanatate si îmbunatateste confortul respiratiei.

Posibilitatea de a folosi uleiuri de parfum nu numai ca da un miros placut si elimina mirosurile neplacute dar afecteaza în mod eficient starea de spirit a persoanelor din camera. Aromaterapia este o metoda din ce în ce mai populara a medicinei naturiste.

Utilizeaza un panou de control convenabil datorita caruia putem regla nivelul aburului functia cronometrului (controlul timpului). Ecranul LCD încorporat arata nivelul de umiditate curent si temperatura camerei.

Umidificatorul a fost proiectat pentru a facilita la maxim utilizarea sa.

Deschiderea larga de distribuire a apei previne varsarea apei în timpul distribuirii si usureaza curatarea. În plus designul modular si accesul facil la toate elementele asigura curatenia în utilizarea de zi cu zi.

Un aspect important pentru bolnavii de alergie este utilizarea unui filtru de carbon particulele de carbon active îndeparteaza bacteriile polenul plantelor acarienii si alergenii. Un filtru ceramic suplimentar elimina impuritatile din apa majoritatea umidificatoarelor necesita apa distilata datorita filtrului de apa nu este necesar pentru produsul nostru. Setul include doua filtre de apa.

Domeniu de lucru - 30-40m3

Optiuni încorporate - termometru higrometru ionizare aromaterapie

Moduri de functionare - normal pe timp de noapte

 

 

Powermat
FD-UNP-30

5 alte produse in aceeasi categorie: